Lähetykset:
Päivä: 50

Big Brotherin live-lähetyksissä valta on katsojilla – Näin äänestät suosikkisi jatkoon!

Äänestämään
Big Brother Suomi
Äänestämään
Alla kilpailijoiden äänestysnumerot, jotka pysyvät samoina koko kilpailun ajan:
Tarina
1
Timo
2
Ville
3
Anu
4
Kristian
5
Eeva-Leena
6
Tuula
7
Jukka
8
Kevin
9
Mira
10
Kimmo
11
Milla
12
Emma
13
Helmeri
14

Big Brother Suomi – äänestyksen ehdot ja säännöt

Yleistä

Voit osallistua tv-ohjelman äänestykseen seuraavilla tavoilla:
 • lähettämällä tekstiviesti äänestysnumeroon
 • soittamalla äänestyspuhelinnumeroon
 • internetissä osoitteessa tvaani.fi/bb
 • etukoodilla
Äänestysnumerot ja ohjeet näkyvät tv-ohjelman aikana tv-ruudussa sekä osoitteessa bigbrother.fi.
Nelonen Media valvoo Big Brother Suomi -äänestyksen toteutusta, mutta Nelonen Media taikka sen yhteistyökumppani(t) eivät valitse voittajaa itse vaan voittajan valinta perustuu äänestystulokseen tai muihin ilmoitettuihin ehtoihin. Mikäli äänestystulos ei ole luotettava esimerkiksi teknisen häiriön, Nelonen Median tai tämän alihankkijoiden tai yhteistyökumppaneiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan syyn vuoksi, mahdollinen tuomaristo voi valita voittajan. Tuomariston päätöstä ei voida peruuttaa.
Äänestysajat löytyvät osoitteesta bigbrother.fi.
Äänestysaikojen ulkopuolella tai muilla tavoin annettuja ääniä ei huomioida äänestystuloksessa, mutta ne voidaan silti veloittaa. Vääriin äänestysnumeroihin meneviä viestejä tai puheluita ei hyvitetä.
Nelonen Media ja/tai sen alihankkija(t) eivät voi taata tietoliikenneyhteyksien keskeytyksetöntä ja/tai häiriötöntä toimintaa taikka puhelinlinjojen ja -verkkojen kapasiteetin riittävyyttä tai täyttä toimintakuntoisuutta äänestyksen aikana. Äänestyspalvelu voi poikkeuksellisesti ja/tai ilman ennakkovaroitusta olla poissa käytöstä järjestelmähäiriön, ylläpitotoimintojen tai Nelonen Mediaan tai sen alihankkijoihin liittyvien muiden syiden vuoksi. Nelonen Media ja/tai alihankkija(t) eivät vastaa teknisistä ja/tai muista ongelmista taikka häiriöistä, joita voi esiintyä tietoliikenneyhteyksissä tai -verkoissa, järjestelmissä, servereissä, jakeluteissä, ohjelmistoissa tai muussa seikassa, mikä voi estää annetun äänen päivittymisen ääntenlaskentasovellukseen ja mikä voi aiheuttaa äänestäjälle mahdollista vahinkoa.
Palvelun markkinoija on Nelonen Media. Palvelun tekninen toimittaja, myyjä ja maksun saaja on SecuryCast Oy. Nelonen Media toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana. SecuryCast Oy toimii tuotteen ja palveluiden myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja SecuryCast Oy:n välille. Myyjän vastuulla on kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. SecuryCast Oy on myös maksun saaja. Mahdollisista reklamaatioista vastaa SecuryCast Oy.

Äänestysohjeet

Äänestys tekstiviestillä

Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä 2 numeroon 173005.) Näin antamasi ääni on rekisteröity ja vaikuttaa äänestystulokseen. Yhden tekstiviestin hinta on 1,00 euroa (sis. ALV). Äänesi veloitetaan puhelinlaskulla.

Äänestys puhelinsoitolla

Äänestää voi myös soittamalla puhelimella tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti kullekin äänestyskohteelle annettuun äänestyspuhelinnumeroon. Numerot näkyvät kunkin äänestyskohteen kohdalla ruudussa lähetyksessä ja tv-ohjelman nettisivuilla.
Äänestysnumerot ovat:
0700 79 101 – 0700 79 114
Yhden äänestyspuhelun hinta on 1.00 euroa (sis. ALV) / puhelu + pvm. Äänesi veloitetaan puhelinlaskulla.

Äänestys internetissä

Äänestys tapahtuu käyttämällä internet-selainta. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät tv-lähetyksessä ja tv-ohjelman nettisivuilla bigbrother.fi ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen. Internet-äänestyksen hinnat ovat seuraavat:
1 ääni 1,00€ (sis. ALV 24%)
10 ääntä 10,00€ (sis. ALV 24%)
25 ääntä 25,00€ (sis. ALV 24%)
50 ääntä 50,00€ (sis. ALV 24%)
100 ääntä 100,00€ (sis. ALV 24%)
Internet-äänestämisessä maksu suoritetaan verkkomaksuilla pankkitunnuksia, pankki- tai luottokorttia hyödyntäen.
Internetissä äänestämiseen sovelletaan lisäksi nettiäänestyksen sääntöjä ja ehtoja sellaisena kuin ne kulloinkin ovat voimassa.

Äänestys internetissä:

Äänestys tapahtuu käyttämällä mobiilin päätelaitteesi internet-selainta. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti tv-lähetyksessä ja bigbrother.fi:ssä ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen osoitteessa tvaani.fi/bb. Äänestyksen hinnat ovat seuraavat:
1 ääni 1,00€ (sis. ALV 24%)
5 ääntä 5,00€ (sis. ALV 24%)
10 ääntä 10,00€ (sis. ALV 24%)
25 ääntä 25,00€ (sis. ALV 24%)
50 ääntä 50,00€ (sis. ALV 24%)
Mobiili-internet-äänestämisessä maksu suoritetaan käytössä olevilla mobiilimaksutavoilla.

Äänestys etukoodilla

Äänestys tapahtuu käyttämällä internet-selainta osoitteessa bigbrother.fi. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti tv-lähetyksessä ja bigbrother.fi:ssä ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen. Etukoodin toimituksen yhteydessä ilmoitetaan, kuinka monta ääntä toimitetulla etukoodilla on mahdollista antaa. Etukoodeilla äänestäminen on maksutonta.

Internet-äänestyksen erityisiä sääntöjä

Voidaksesi äänestää sinun tulee sitoutua noudattamaan näitä ehtoja kaikessa tv-ohjelman internetsivuston käytössä. Käyttäessäsi tv-ohjelman internetsivustoa vakuutat tutustuneesi tässä dokumentissa listattuihin ehtoihin sellaisena kuin ne kulloinkin ovat voimassa ja hyväksyväsi ne.
Nelonen Media pitää oikeuden jakaa valitsemiensa kanavien kautta äänestyskoodeja ennen kilpailulähetyksiä yhteistyökumppaneilleen, alihankkijoilleen sekä yleisölle. Kukin äänestyskoodi mahdollistaa yhden äänen antamisen kertaluonteisesti netissä.
Nelonen Media ei anna mitään suoria tai välillisiä takuita internetsivuston toimivuudesta tai ominaisuuksista eikä takaa, että se toimii katkeamattomasti ja virheettömästi.
Internetsivuston käyttäminen edellyttää datayhteyden käyttöä. Nelonen ei peri nettiäänestämisestä maksua loppukäyttäjältä veloitettavan hinnan lisäksi, mutta käyttäjän operaattori ja/tai internet-palveluntarjoaja voi veloittaa käyttäjää datayhteyden käytöstä. Käyttäjä vastaa kaikista internetsivuston käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Palaute

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta äänestyksestä, ota yhteys seuraavin tavoin:
 • sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@securycast.com
Muista kertoa palautteessa seuraavat asiat:
 • Nimi
 • Viittaa ohjelmaan Big Brother Suomi (tai BB)
 • Äänestyksessä käyttämäsi liittymän puhelinnumero
 • Aika jona mahdollinen ongelma esiintyi
 • Operaattori
 • Puhelinnumero, mistä sinut tavoittaa
 • Numero johon äänestysviestin laitoit tai soitit
 • Puhelimesi merkki ja malli
Palautteisiin vastataan mahdollisimman nopeasti.