Tämän syksyn Big Brother -talo on autiomaan ja keitaiden yhdistelmä

Sunnuntaina alkavan uuden Big Brother -kauden myötä legendaarinen Big Brother -talo on kokenut jälleen muodonmuutoksen. Kevään VIP-kauden asukkaista muistuttavat enää lähinnä pihalle jäänyt perunapenkki ja hyväksi havaittu sauna. Melkein kaikki muu on muuttunut.

Tutustu talon suunnittelijoihin

Yhteistyössä

Klikkaa kumppanin logoa ja lue lisää

Arvid Nordquist on pohjoismainen myynti- ja markkinointiyritys joka edustaa ja maahantuo omien tuotemerkkiensä lisäksi viinejä ja oluita sekä elintarvikkeita ja pesuaineita. Arvid Nordquist on myös kahvintuottaja.
Arla Oy on suomalainen meijeriyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen ja tuomme jatkuvasti kuluttajille uusia mahdollisuuksia kestäviin valintoihin. Meijerimme ja maidontuottajamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa Inkoosta Kolariin ja Pedersören kunnasta Tohmajärvelle. Suurin meijerimme, tuotekehityksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Sipoossa. Meijereissämme maidosta valmistetaan erilaisia maitopohjaisia tuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin ja välipaloihin. Meillä on kykyä, halua ja mahdollisuus kuunnella kuluttajaa, asiakasta ja tuottajaa. Kehitämme kattavaa tuotevalikoimaamme yhteistyössä suomalaisten kuluttajien kanssa. Kotimaisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme myös Arla Foodsin kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Mitä tulee rakentamiseen ja vuokraukseen, niin me tiedämme mistä onnistunut projekti koostuu. Tunnemme työmaat ja niillä töitä paiskivat tekijät. Tiedämme mitä hankkeiden läpivienti vaatii; ammattitaitoa, sitkeyttä, yhteistyötä, suunnitelmallisuutta, kylmäpäisiä hermoja, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia sekä kalustoa, joka ei petä tiukemmassakaan tilanteessa. Tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat, jotta he voivat onnistua ja tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme vaivattomuutta, ennustettavuutta ja luotettavuutta. Asiakkaamme voi olla varma, että kaikki yksinkertaisesti toimii.
Damixa on yksi pohjoismaiden johtavan hanavalmistajan FM Mattsson Mora Groupin tuotemerkeistä. Damixa perustettiin vuonna 1932 Odensessa, Tanskassa. Se aloitti toimintansa valmistamalla osia moottoripyöriin ja vuonna 1966 Damixa esitteli ensimmäisen yksiotehanansa. Tänä päivänä Damixan tuotevalikoima on niin väri,- muotoilu- kuin myös hintavaihtoehdoiltaan yksi markkinoiden laajimmista. Damixan muotoilun juuret ovat pohjoismaisessa designperinteessä, jonka tunnusmerkkejä ovat yksinkertaiset linjat ja ajaton ilmaisu. Damixan Silhouet – sarjan väriskaala on uskomattoman laaja, peräti 7 eri vaihtoehtoa; kromi, teräs, mattamusta, mattavalkoinen, harjattu kupari ja messinki sekä kiiltävä messinki. Myös kylpyhuonetarvikkeet ovat saatavilla samoissa väreissä. Puhdaslinjaisen muotoilun ansiosta Silhouet sointuu keittiöihin ja kylpyhuoneisiin kauniisti sekä nyt että tulevaisuudessa. Vuoden 2021 Big Brother- taloon toimitimme Silhouet – sarjan hanat, suihkut ja tarvikkeet sekä mattavalkoisen että mattamustan väreissä. Damixan design yhdistyy toiminnallisuuteen sekä tuotteiden kehittämiseen käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi. Ainutlaatuiset ominaisuudet kuten kylmäkäynnistys, 5 vuoden takuu sekä vedensäästöominaisuudet tekevät Damixan tuotteista käytännölliset ja turvalliset käyttää. Tarkastelit sitten ulkonäköä, käytit hanaa tai luit älytoimintojen listaa, huomaat välittömästi, että Damixa on omassa luokassaan. Sitä tarkoittaa Damixan slogan ”When design makes sense”.
Dekomarkkinointi Oy monipuolinen, myynninedistämistuotteita myyvä yritys. 30-vuoden kokemuksella autamme asiakkaitamme saamaan tuotteensa myymäläympäristössä erottumaan kilpailijoista ja näin lisäämään tuotteiden myyntiä. Kerro mitä tarvitset, Dekomarkkinointi toteuttaa sen. Asiakkaitamme ovat esim. lääketeollisuus, päivittäistavaraliikkeet, vaateliikkeet, messurakentajat, sisustussuunnittelijat ja rakennusliikkeet eli tuotteitamme löytyy alalta kuin alalta. Big Brother talon myymälään olemme toimittaneet mm. myymäläkalusteet slatwall-urapaneelista sekä tuotetelineen yrteille. Katso, tutustu ja ole yhteydessä, me Dekolaiset autamme teitä menestymään.
Joko tunnet Finnlandian? Finnlandia on kotimainen huonekalualan perheyritys, jonka missiona on kalustaa suomalaisista kodeista elämänmakuisia! Me Finnlandialla haluamme monipuolisella mallistollamme inspiroida innovatiivisia sisustajia sekä tarjota tyylikkäitä ja laadukkaita ratkaisuja kodin ilmeen päivittämiseen. Tänä vuonna Big Brother –talon makuuhuoneessa asukkaat pääsevät kokemaan, miltä tuntuu, kun nukkumisympäristö on viimeisen päälle kohdillaan. Asukkaat saavat nauttia yöunistaan huippuominaisuuksilla varustetuissa moottorisängyissä, jotka laittavat mahdolliset kuorsaajatkin ojennukseen! Lisäksi hulppea tyynybaari varmistaa, että pään alle järjestyy juuri oikeanlaista pehmikettä. Myös peitot, matot sekä makuuhuoneen rottinkikaapistot ovat meidän valikoimastamme. Jos etsit omaankin kotiisi parempia puitteita makoisille yöunille tai kotoisalle arjelle, löydät varmasti tarjonnastamme kaiken tarpeellisen. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme sekä myymälöihimme!
FläktGroup on ilmanvaihtoteknologian huippuosaaja. Ilmanvaihdon tuotteitamme löytyy kodeista suuriin teollisuuslaitoksiin ja sairaaloihin. Meidät tunnetaan hyvän sisäilman tekijänä, energiatehokkuus ja elinkaariajattelu on mukana kaikessa mitä teemme. AP BIO -ilmanpuhdistin edustaa uusimpia innovaatioitamme. Se poistaa sisäilmasta 99,99 % viruksista ja bakteereista, myös koronaa aiheuttavan Covid19-viruksen. 90-vuotisen toimintamme kunniaksi olemme mukana Big Brother -talossa ja keskellä sen tapahtumissa. BB-talossa AP BIO -ilmanpuhdistimet turvaavat asukkaiden elämää 24/7. AP BIO -ilmanpuhdistimen ihmisille turvallinen teknologia ja kasveihin pohjautuva AirFendTM-suodatusmenetelmä tehoaa kaikkiin viruksiin ja bakteereihin. Siksi ilmanpuhdistimella on merkittävä rooli tautien torjunnassa ja hyvinvoinnin tuottamisessa ihmisille nyt ja jatkossa. Ilmanpuhdistimen käyttö turvaa lähityöskentelyn ja mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen. Koronan lisäksi AP BIO -ilmanpuhdistimella ehkäistään sairastumista myös muihin ilman aerosolien kautta leviäviin tauteihin, esimerkiksi kausi-influenssaan. AP BIO -ilmanpuhdistimen voi ostaa omaksi tai vuokrata alkaen 50 euroa/kk.
Gerflor kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattikäyttöön ja kuluttajille.
HOTKISS säkkituolit ovat lähellä tehtyjä, kestäviä, laadukkaita ja iloisen värisiä. Tuoleja on eri mallisia, isommille ja pienemmille istujille on omat mukavat löhöilylinnakkeensa. Mikä on oma suosikkisi? Katso kaupastamme kaikki kivat mallit ja värit!
Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttaa lasitusprojektit aina pienistä lasitustöistä suuriin projekteihin asti. Palvelemme pääkaupunkiseudulla niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin. Yritys on toiminut jo vuodesta 1983 ja kasvanut alueen johtavaksi lasiliikkeeksi. Big Brother -taloon Itä-Helsingin Lasi on tehnyt saunan lasitukset ja valmistanut peilit mittojen mukaan. Itä-Helsingin Lasi toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi myymäläänsä Helsingin Roihupeltoon tai lasin rikkoutuessa korjauspäivystyksemme auttaa kellon ympäri.
INTO Concept Oy on kaluste- ja tilaratkaisuihin erikoistunut suomalainen huonekaluyritys. Missiomme on olla toimialan kehityksen edelläkävijä tarjoamalla moduulivalmiita POD-tilaratkaisuja ja ajattomia kalusteita. INTO the Nordic Silence -kalustekonseptimme on luotu parantamaan tukitilojen puutteesta johtuvia häiriöitä erilaisissa avotiloissa. POD-huoneillamme voidaan vähentää rakentamisen aikana syntyvää ympäristökuormaa sekä luoda monikäyttöisempiä ja muuntojoustavampia tiloja. BB-talosta löytyy POD PHONE puhelinkoppi, joka tarjoaa yksityistä tilaa tehtäväalueella. POD PHONE puhelinkoppi on markkinoiden tilavimpia puhelinkoppeja. INTO puhelinkopit tulevat aina yhdellä suurella lasi-ikkunalla, jota vasten on matolla vuorattu seinä. Tämä paitsi parantaa akustiikkaa estämällä äänen heijastumisen kovalta pinnalta toiselle, myös lisää visuaalista yksityisyyttä estäen selän takaa kurkkimisen. INTO puhelinkopit tulevat aina omalla ilmanvaihdolla, led-valaistuksella ja kiinteällä pöydällä, johon on integroitu pistoke laitteiden latausta varten.
Olemme sisustusrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeeseen julkitiloista yksityiskoteihin. Palvelumme kattaa sisustusarkkitehdin palvelut, oman pintamateriaalimyynnin sekä keittiömalliston. Intopinta - Intohimona sisätilat.
Juhlamaailma on todellinen juhlan järjestäjän aarreaitta, josta löytyy tuhansia tuotteita ja saa kaiken juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon saman katon alta. Juhlamaailmassa palvelevat juhlien ammattilaiset - Juhlamestarit. He auttavat luomaan onnistuneita juhlia ja elämyksiä sekä antavat veloituksetta ideoita ja ohjeita juhlien järjestämiseen. Valikoimassamme on valtava määrä ilmapalloja ja niiden täyttötarvikkeita, naamiaispukuja, -asusteita ja maskeeraustuotteita sekä huikea valikoima kattaus- ja tarjoilutarvikkeita. Juhlatilan koristeita, lahjoja, leikkejä, jekkkuja ja jäyniä. Juhlamaailma-myymälä on juhlijan paratiisi, josta löydät kaiken tarvittavan helpottamaan juhliesi onnistumista. Myös Big Brother -talon asukkaat pääsevät iloitsemaan tällä kaudella Juhlamaailman valikoimista!
Laatualtaat on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut myymäläketju, jolla on myös Suomen suurin ulkoporeallasmyymälä Raisiossa. Myymälöistämme Raisiossa ja Vantaalla löydät kattavasti eri ulkoporeallasmalleja ja -merkkejä nähtäväksi sekä koeistuttavaksi. Tarjoamme sinulle pisaran luksusta arjen keskelle. Tämän jälkeen et enää tarvitse kylpylälomia, olet lomalla jo kotiin päästyäsi. Ulkoporealtaidemme laadukkaat yksityiskohdat ja kestävät osat takaavat altaalle erittäin pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheistuotteita altaisiin liittyen. Myymälöissä myyjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua niin altaan hankinta kuin ylläpito asioissakin. Oli harkinnassasi sitten pieni taikka isompi ulkoporeallas, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva. Autamme myös altaan sijoittamisen suunnittelussa sekä tarjoamme altaiden asennuksia myös avaimet käteen periaatteella. Myyntihenkilöstömme on alan eliittiä ja osaa auttaa altaan valinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Nauti lämpimistä ja rentouttavista kylvyistä perheen ja ystävien kesken raikkaassa ulkoilmassa. Rentouta mieltä ja lihaksia säädettävällä hieronnalla. Huoltoverkostomme on myös erittäin kattava ulottuen aina Hangosta Nuorgamiin ja huoltopalvelumme huoltaa kaikki ulkoporeallasmerkit.
LämpöYkkösen asentamat Toshiba ilmalämpöpumput viilentävät Big Brotherin tiloja 24/7. Voit löytää uudet upeat Toshiba Haori design ilmalämpöpumput näistä tiloista Toshiban ja LämpöYkkösen logoilla varustettuna. Viilennämme myös Big Brother studion ja ohjaamon kuumia tiloja, jotta juontajilla ja ohjaajilla on miellyttävä työskennellä tiloissa.
Neljä vuosikymmentä ja kaksi sukupolvea. Niin kauan on kestänyt rakentaa Suomen vanhinta palvelevaa henkilökuljetusyritystä, joka panostaa osaamisessaan palveluun ja laatuun. Me Limousine Servicessä uskomme, että osaaminen ei synny pelkästään innosta. Osaaminen syntyy kokemuksesta, halusta palvella vuosikymmen vuosikymmenen jälkeen parhaimpana ja korkealuokkaisimpana henkilökuljetusyrityksenä. Edustusautomme ovat huippuluokkaa. Tarjoamme Suomessa kaikkein laajimman valikoiman edustusautoja, joista Sinun on helppoa valita tapahtumaasi sopivin vaihtoehto. Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat saaneet tiukan erikoiskoulutuksen ja ovat erittäin kielitaitoisia. Jokainen vastaanottamamme tilaus on ainutkertainen. Kaikki kuljetukseen liittyvät asiat käydään tarkasti läpi asiakkaan kanssa niin, että tapahtumasta tulee onnistunut, mieleenpainuva kokonaisuus.
Luhta Sportswear Company on mukana luomassa BB-taloon kodikasta ja mutkatonta tunnelmaa Luhta Home -mallistollaan, joka tarjoaa korkealaatuisia kodintekstiileitä ja sisustusesineitä hyvään arkeen. Malliston tuotteissa inspiraatiota ammennetaan Pohjolasta ja suomalaisesta luonnosta; luovuuden, rauhan ja kauneuden tyyssijasta. Big Brother -talossa nähdään Luhta Homelta muun muassa satiinipuuvillaisia Pihka- ja Vanamo-vuodevaatteita sekä Pellava-sarjan pyyhkeitä ja kylpytakkeja. Kodintuotteiden lisäksi voit bongata kilpailijoiden käytöstä myös Rukka-merkin sadetakkeja, toppatakkeja ja kenkiä sekä Icepeak-merkin ulkoiluhousuja. BB-talon tuotteet sekä paljon muuta löydät kätevästi Luhta.com-verkkokaupasta!
MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. MOSSA kerää pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikas vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähde, ja valjastaa ne ihonhoitotuotteidensa aktiiviaineiksi. MOSSA-tuotevalikoimasta löydät ihotyypillesi sopivat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon. Iho ja ympäröivä maailma ovat jatkuvassa taistossa. Parasta mitä voit ihollesi tarjota, on päivittäinen hoitaminen: Puhdistus, kosteutus ja suojaaminen. MOSSA-kosmetiikkatuotteiden ihoa rauhoittava marjaterapia on tehokasta, dermatologisesti tutkittua ja ECOCERT/Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Voit olla luottavainen, että minkä tahansa tuotteen valitsetkin, pienennät hiilijalanjälkeäsi ja se on turvallista, sekä hyvää ihollesi ja planeetallemme. Miksi Pohjoiset marjat? Pohjoisen pallonpuoliskon pitkät, kylmät ja pimeät talvet ovat kehittäneet kasveille ja marjoille ainutlaatuisen kyvyn sopeutua. Ne keräävät lyhyen ja intensiivisen kesän aikana ravinteita hyvin tiivistyneeseen muotoon selviytyäkseen talvesta. Vitamiini- ja antioksidanttirikkaat marjat palauttavat iholle kauniin hehkun ja elinvoiman.
Käytännöllisyys on prioriteetti – ilo tulee tärkeysjärjestyksessä seuraavana. Tarinamme alkoi 1974 perustetusta lasitehtaasta. Vuosien saatossa olemme kehittyneet moderniksi designtaloksi. Suomalaisessa suunnittelussa yhdistyvät halu kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset sekä estetiikka. Tavoitteenamme on, että tuotteemme ovat käytössä, katseiden kohteina sekä keskustelun aiheina. Muurlalla on ilo ja kunnia tuottaa Big Brother -talon asukkaille nautinnollisia kattaus- ja kokkailuhetkiä. Big Brother -talosta voit bongata Muurlan tuotteista mm. Vappu Keittiössä -sarjan tuotteita, Nordic-sarjan tuotteita, lasimukeja sekä sisustustuotteita.
Suomen myymäläkaluste tarjoaa näyttäviä kylmälaiteratkaisuja myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Laajasta mallistosta löytyy erilaisiin tarpeisiin sopivia energiatehokkaita kylmäkalusteita. Asiantuntijamyyjät tarjoavat tuotteitasi ja asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat kylmälaitteet. Kylmälaitteet perille jopa seuraavaksi päiväksi yli 50 laitemallin palvelevasta varastovalikoimasta. BB-talon kaupasta bongattavissa Kylmätsulle.fi -ilmeellä brändätyt kylmähyllyt.
Nanoksi Finland Oy on antimikrobisiin ratkaisuihin ja nanoteknologiaan erikoistunut suomalaisyritys, joka on suojannut pintoja jo vuodesta 2017. Yhdessä suomalaisten yliopistojen ja akkreditoitujen tutkimuslaitosten kanssa kehitämme plasmonisia pinnoitusratkaisuja, jotka takaavat äärimmäisen korkean hygieniatason. Antimikrobisiin ratkaisuihimme luottavat jo tuhannet yritykset ympäri Euroopan.
NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus sekä funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteen taustalla on ruotsalainen yritys No Carbs Company, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa joulukuussa 2014 Ruotsissa ja on sittemmin laajentanut toimintaansa 31 eri markkinoille. Tuoteperheeseen kuuluu 17 eri makua erilaisilla sisällöillä. Are you NOCCO enough?
Nordic Turf Oy on Suomen johtava kodin tekonurmien toimittaja. Nordic Turf tekonurmia löytyy yli 500 Suomalaiselta kotipihalta, mutta myös monelta julkiselta ja kaupalliselta liikunta paikalta. Huippu materiaalit sekä yli 15- vuoden asennuskokemus Suomen olosuhteissa takaavat hienon ja vuosia kestävän lopputuloksen. Nordic Turf toimittaa ainoastaan myrkyttömiä huippu laadukkaita tekonurmia joita voidaan käyttää huoletta myös sisätiloissa. Eniten nurmiamme asennetaan kuitenkin ulos Golf- viheriöiksi, kodin yleispelialustoiksi, jalkapallonurmeksi, pihan luonnonnurmen korvaajaksi sekä terasseille antamaan ulkonäköä ja pehmeyttä.
OBH Nordica on innovatiivisia ja fiksuja pienkoneita valmistava yritys, jonka juuret ovat vahvasti pohjoismaissa. OBH Nordica aloitti toimintansa vuonna 1985 ja tänä päivänä sen tuotteet ovat löytäneet tiensä paitsi miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin myös BB-taloon.
Ole.Fit-kuntokeskusketju auttaa suomalaisia viihtymään ja voimaan paremmin jo yli 40:ssä kuntokeskuksessa ympäri Suomen. Ole.Fit-keskukset tarjoavat asiakkailleen kattavan valikoiman hyvinvointia edistäviä palveluita, muun muassa laadukkaat kuntosalit, laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä hieronta-, fysioterapia- ja Personal Trainer -palveluja toimipaikasta riippuen. Big Brother -asukkaat ovat tänä vuonna Ole.Fit-yhteistyön myötä entistäkin fitimmässä kunnossa!
OPA&MUURIKKA on laatutietoisen ruoanlaittajan valinta. Valikoimastamme löytyy tuotteita arjen hektisiä hetkiä helpottamaan sekä paljon erikoistuotteita niin keittiöön kuin ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon. Tavoitteenamme on luoda elämyksiä ja ikimuistoisia, yhteisiä hetkiä ruoanlaiton ympärille niin arjessa kuin juhlassa. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat korkealaatuisia, ne kestävät aikaa ja ne sopivat jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja tuoda valikoimaan uniikkeja, itse suunniteltuja ja muotoiltuja tuotteita, joita et löydä muualta. Siksi valikoimastamme löytyy paljon avainlipun ansainneita tuotteita useilta eri brändeiltämme. BB-talon keittiöstä löytyy paljon OPA -brändin keittiövälineitä, kuten suuria teräskattiloita, paistinpannuja, kulhoja sekä muita keittiön pienvälineitä. Kesäkeittiössä asukkaat pääsevät valmistamaan savustettuja herkkuja Muurikka Sähkösavustimella. Muurikkaletut sekä muut muurikkaherkut syntyy erilaisilla ulkopannuilla. OPA&MUURIKKA toivottaa BB-asukkaille herkullisia kokkaushetkiä!
POF Interior on sisustamisen ammattilaista koostuva yritys, joka toteuttaa toimitilojen, uudiskohteiden sekä yksityisasuntojen upeat sisustukset, asuntokuvaukset sekä näkyvyyskampanjat. POF Interior on toiminut jo 15 vuoden ajan ja on Suomen suurin myyntisisustuksia tarjoava yritys. Olemme osa POFia, johon kuuluvat POF Interiorin lisäksi POF Visuals ja sisustusverkkokauppa POF Design Shop. Pääsimme yhdessä kalustamaan POF Design Shopin kanssa Big Brother -taloa ja jakamaan kauniiden huonekalujen tarinaa myös televisiossa. Sisustussuunnittelijamme valitsevat POF Design Shopissa myytävät tuotteet, joista osa löytyy myös Big Brother -talosta!
Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa. Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi
PunaMusta PixMill on kumppanisi tv-lavasteiden, tapahtumien, ulkomainonnan ja myymälämarkkinoinnin toteutuksissa. Oli tarpeesi sitten messut, festareiden ulkoasun luominen tai liiketilojen sisustaminen, tarjoamme ratkaisut ideoinnista asennukseen. Suurkuvaratkaisujen toteuttamisen lisäksi toimimme suunnittelukumppanina, joka auttaa löytämään brändillesi toimivimman kokonaisuuden ja sopivimmat materiaalit. Tarjoamme myös digitaaliset näytöt moniin käyttötarkoituksiin, ja voimme hoitaa esimerkiksi kaiken, mitä tarvitset tapahtuma- tai messunäkyvyyteesi. Toiminnassamme huomioimme ympäristön esimerkiksi materiaaleja kierrättämällä sekä tarjoamalla ympäristöystävällisiä ja elinkaareltaan pitkäikäisiä ratkaisuja. BB-talossa voit nähdä kädenjälkemme muun muassa ulkoseinätulosteissa, muotoon leikatuissa sisäseinissä, kylteissä, teippauksissa ja R-kioskin kalusteissa.
Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien hyvinvointipalveluiden tuottaja.
R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa.
Satotukku on yksi Suomen johtavista hedelmä- ja vihannestukuista. Satotukku tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja tuoreita vihanneksia sekä hedelmiä. Näin on tehty jo yli 50 vuotta. Parhaat sopimusviljelijät, tuotteiden laatu, katkeamaton kylmäketju, asiantunteva ostotoiminta, asiakaspalvelu ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Yksi tärkeä tavoitteemme on saada suomalaiset syömään enemmän ja monipuolisemmin kasviksia.
Separett on ruotsalainen perheyritys, joka on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt vedettömiä käymäläratkaisuja. Myös sisäkäyttöön soveltuvien vedettömien käymälöiden valikoimaan kuuluu polttavat, erottelevat ja pakastavat käymälät. Täydentävinä tuotteina toimivat kompostorit sekä vedettömät pisuaarit, kuten pisuaari Pee 1020, joita asukkailla on käytössään 2 kpl yhden polttavan käymälän CINDI Familyn lisäksi.
Super Pesula on ystävällinen, ammattitaitoinen ja luotettava pesula Helsingin Ruoholahdessa. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä monen vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee aivan metron kupeessa, ja pesulamme edestä löydät helposti parkkipaikan. Arvomme ovat rehellisyys, täsmällisyys ja ystävällisyys. Yrityspalveluihimme kuuluvat hotelli- ja ravintolatekstiilit, työvaatteet sekä kaikenlainen yritysten tekstiilihuolto.
Lihatukku Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan aitoon ruokaan ja laadukkaaseen lihaan. Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Olemme erikoistuneet vastuullisesti tuotettuun Rotukarja naudanlihaan sekä luomunaudan-, luomuporsaan- ja luomukaritsanlihaan. Valikoimistamme löytyvät tuorelihatuotteiden lisäksi kypsät, perinteisillä menetelmillä savustetut lihavalmisteet sekä ilmakuivaamalla valmistetut erikoistuotteet.
Kustannusosakeyhtiö Teos on vuonna 2003 perustettu itsenäinen yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain viitisenkymmentä suomenkielistä kauno-, tieto- ja lastenkirjaa. Teos on perustamisestaan lähtien korostanut laatua kirjan kustantamisen jokaisessa vaiheessa. Valikoimassamme on tällä hetkellä n. 500 saatavilla olevaa nimikettä. Yhteistyössä Erkki Vuokilan kanssa Teos on tarjonnut BB-talon asukkaille ristikkotekemistä. Tunnettu ja tunnustettu ristikontekijäkonkari Vuokila on tehnyt Teokselle EVVK 2022 -ristikkokirjan, joka sisältää yli 200 sivua monipuolista sanallista pähkäiltävää. Uutuus ilmestyy 27.9. ja sen voi käydä tilaamassa verkkokaupastamme hintaan 12,90€. Saatavana ovat myös Vuokilan meille aiemmin tekemät ristikkokirjat EVVK 2020 ja EVVK 2021. Ne voit käydä tilaamassa vekkokaupastamme nyt erinomaiseen tutustumistarjoushintaan 5,90€ / kpl. Myös aiemmat osat ovat täynnä hauskaa tekemistä, mm. kuvaristikkoja, kryptoja ja piilosanoja. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme ja tarjoamaamme laadukkaaseen valikoimaan & viihtymään hyvän kirjallisuuden parissa! Teoksen valikoimat ovat saatavana myös hyvinvarustelluista kirjakaupoista sekä marketeista ja EVVK 2022 myös Lehtipisteestä marraskuun alusta lähtien!
Suomen Tervaleppä on saunojen ja pesuhuoneiden sisustamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo 25 vuotta. Valikoimistamme löydät laadukkaat paneelit ja lauteet, sekä suuren määrän muita saunan ja pesuhuoneen yksilöllisen sisustamisen mahdollistavia tuotteita. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Suomen tervaleppä toimitti Big Brother -talon saunaan upeat tervaleppäiset lauteet ja paneelit.
Tornion Panimo on raikkaista käsityöläisjuomistaan tunnettu lappilainen pienpanimo, joka virkistää tänäkin vuonna sekä BB-talon asukkaita että faneja. Ice Tea -jääteejuomamme ovat raikas, maukas ja vähäsokerinen vaihtoehto virvoitusjuomille. Kevyt hiilihappo tekee niistä virkistäviä ja helposti juotavia. Cloudberry Rooibos Ice Tea – Hillaa ja luomu-rooibosta Cranberry Rooibos Ice Tea – Karpaloa ja luomu-rooibosta Lapin vedestä ja kotimaisista maltaista käsityönä pannut oluet: Original Lapland Lager – Aito ja alkuperäinen Lapin kultamitalilager Lapland Red Ale – Gluteeniton, irlantilaistyyppinen pehmeän maltainen punainen ale NORTH Arctic Lager – Useita palkintoja voittanut, raikkaasti kuivahumaloitu moderni lager Hilla Hazy IPA – Mehukkaasti humaloitu IPA, jossa voi aistia arktisen hillan aromeja. Käsinpoimituista marjoista ja useita kansainvälisiä palkintoja voittaneesta Lójhtu-käsityöläisginistä makunsa saavat, raikkaat Lapin lonkerot: Hilla Cloudberry Longdrink – Raikasta hillaa Pihla Rowanberry Longdrink – Kirpakkaa pihlajanmarjaa Sini Bilberry Longdrink – Täyteläistä mustikkaa
LämpöYkkösen asentamat Toshiba ilmalämpöpumput viilentävät Big Brotherin tiloja 24/7. Voit löytää uudet upeat Toshiba Haori design ilmalämpöpumput näistä tiloista Toshiban ja LämpöYkkösen logoilla varustettuna. Viilennämme myös Big Brother studion ja ohjaamon kuumia tiloja, jotta juontajilla ja ohjaajilla on miellyttävä työskennellä tiloissa.
Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli vain muutaman askeleen päässä Helsingin Esplanadilta ja kauppatorilta. Hotellin inspiroiva ja lämmin tunnelma toivottaa vieraamme tervetulleiksi niin läheltä kuin kaukaa. Hotellissa on 117 huonetta, miellyttävät ja tilavat kokoushuoneet, laadukas ja hurmaava ravintola, ekologinen baari, sekä sauna ja kuntosali.
Urtekram valikoima koostuu luomu elintarvikkeista ja luomusertifioidusta hiusten- ja ihonhoitotuotteista. Jo vuodesta 1972 Urtekramin tavoitteena on ollut korkealaatuiset luomutuotteet kuluttajaystävälliseen hintaan luontoa ja sen monimuotoisuutta kunnioittaen. Urtekram kosmetiikalla hemmottelet itseäsi hoitamalla hiuksiasi ja ihoasi luonnonmukaisilla ainesosilla. Urtekram kosmetiikan hiusten-, vartalon ja kasvojenhoitotuotteemme ovat säilöntäaineettomia, vegaanisia ja Cosmos Ecocert standardin mukaisia. Tuotteiden kaikki ainesosat ovat 99-100% luonnollista alkuperää. Sokeriruo'osta valmistetuilla kasvipohjaisilla pakkauksillamme käytämme vähemmän tavallista muovia ja huolehdimme ympäristöstä sekä sinusta.
Urtekram valikoima koostuu luomu elintarvikkeista ja luomusertifioidusta hiusten- ja ihonhoitotuotteista. Jo vuodesta 1972 Urtekramin tavoitteena on ollut korkealaatuiset luomutuotteet kuluttajaystävälliseen hintaan luontoa ja sen monimuotoisuutta kunnioittaen. Urtekram elintarvikevalikoima koostuu luomusertifioiduista perus elintarvikkeista kuten öljyistä, mausteita, pastoista, hiutaleista, pavuista ja linsseistä, kuivahedelmistä ja pähkinöistä, levitteistä ja kasvisruokapakasteista. Urtekram elintarvikevalikoima on aina luomua ja lähes 100 % kasvipohjaista, valikoimasta löytyy myös laaja gluteenittomien tuotteiden valikoima.
Valotehtaan LED-verkkokaupasta ja Nummelan LED-myymälästä löydät erilaiset LED-valot, LED-valaisimet, LED-nauhat ja valonohjaustuotteet tarvikkeineen. Myymme LED-tuotteita sekä suoraan kuluttajille että sähkö- ja sisustusalan ammattilaisille. Voit myös tulla LED-myymäläämme tutustumaan tuotteisiin, suunnittelemaan valaistusta sekä suoraostoksille laajasta varastovalikoimastamme! Meillä on laaja osaaminen niin toimitilojen ja myymälöiden laadukkaasta valaistuksesta kuin kotienkin energiatehokkaasta ja miellyttävästä LED-valaistuksesta. Haluamme olla edelläkävijä LED-valaistuksen saralla valaisussa ja etsimme jatkuvasti uusia laadukkaita ja suorituskyvyiltään ennennäkemättömiä LED-tuotteita valikoimiimme. Teemme parhaamme, jotta ylitämme toiveesi niin tuotteiden laadukkuudesta kuin asiakaspalvelusta. BB 2021 taloon olemme toimittaneet kaikki talon LED-valaisimet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä viihtyisiin ulkotiloihin, joista kaikki ovat kätevästi ohjattavissa ja suurin osa on myös värilämpötilaltaan säädettävissä erilaisten valaistustilojen aikaansaamiseksi. Onpa mukana myös erilaisia värillisiä RGB+CCT valaisimia joiden avulla voidaan leikitellä väreillä ja tunnelmilla.
Varusteleka on armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Me olemme hyvien puolella. Puolueettomille riittäisi, ettei maailmaan tule lisää pahaa. Hyvien puolulaiset näkevät vaivaa, että maailmassa olisi enemmän hyvää.
Vellamon ainutlaatuinen luonnon mineraalivesi nostetaan syvälähteestä Heinolan Viikinäisistä. Vellamo vesi on kerännyt mineraalinsa suoraan Suomen maaperästä, kulkeutuessaan löytöpaikkaansa 40 km pitkää maanalaista kanjonia pitkin. Geologian tutkimuslaitoksen tekemän aika-ajoitustutkimuksen mukaan Vellamo on 10 000 vuoden ikäistä jääkauden aikaista sulamisvettä ja se on peräisin ajalta ennen saasteita. Vellamo pullon muoto kunnioittaa veden alkuperää se kuvaa sulavaa jäätä sekä veden matkaa lähteeseen. Pullon muotoilu on saavuttanut lukuisat kansainväliset design palkinnot. Vellamo vettä on ollut tarjolla mm. F1-kilpailuissa ja amerikkalaisen jalkapallon loppuottelutapahtumassa Superbowlissa.
Viipurilainen Kotileipomo on lähiraaka-aineisiin, juureen leipomiseen ja käsityöläisyyteen panostava perheleipomo. Uskomme yhteistyöhön, paikallisuuteen ja hyvään makuun. Olemme ylpeitä työstämme ja kannamme vastuumme niin ihmisistä, tuotteista kuin ympäristöstäkin. Totuus maistuu paremmalta.
Vöner Oyj on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys joka tuottaa kasvipohjaisia tuotteita. Vönerin tuotteet tehdään pääosin vehnäproteiinista. Tuoteperheemme on varsin laajaa ja kasvaa säännöllisesti. Tuotteemme ovat myös voittaneet lukuisia palkintoja eri messuilla ja kuluttajaraadeissa. Vönerin päätavoitteena on todistaa että kasvisruoka voi olla maukas ja voi maistua kaikille. Me Vönerissä teemme työtä paremman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta. Jos voimme vaikuttaa edes hitusen tähän niin koemme onnistuneemme yrityksenä.