Tänä vuonna Big Brother talo on kartano vintagesirkus twistillä

Lue lisää

Yhteistyössä

Klikkaa kumppanin logoa ja lue lisää

Ambius – Luomassa inspiroivia ympäristöjä. Olemme maailman johtava kasvien ja tuoksujen toimittaja sekä viihtyisien ja hyvinvointia lisäävien sisä- ja ulkotilojen suunnittelun ja toteutuksen ammattilaisia. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme niin sisä- kuin ulkotilojen kasvit, viherseinät, kukkasomistukset, joulukoristelut sekä vuokraamme viherkasveja messuille ja tapahtumiin räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi luomme tunnelmaa tuoksumarkkinoinnilla sekä toimitamme terveellisiä ja maittavia hedelmiä yrityksille.
Arvid Nordquist on pohjoismainen myynti- ja markkinointiyritys joka edustaa ja maahantuo omien tuotemerkkiensä lisäksi viinejä ja oluita sekä elintarvikkeita ja pesuaineita. Arvid Nordquist on myös kahvintuottaja.
Apollomatkat – elä vähän enemmän. Apollo on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä – Vuosittain jopa 1 000 000 Pohjoismaista matkustajaa matkaa kauttamme lomamatkoille ympäri maailman. Valitse oma lomasi – Apollomatkoilta varaat äkkilähdöt, rantalomat Välimeren lämpöön, kaukolomat trooppisiin paratiiseihin sekä viikonloput Euroopassa. Kun varaat loman kauttamme, automaattisesti kuulut matkapakettilain piiriin. Elä siis vähän enemmän ja varaa turvallisesti!
Dachstein on lähes satavuotias itävaltalainen jalkinevalmistaja. Huipputeknisissä Dachsteinin kengissä yhdistyvät perinteinen itävaltalainen kengäntekoperinne, innovatiivisuus, tarkkaan pohditut materiaalivalinnat sekä henkilökunnan loppumaton innostus. Dachstein on osa Luhta Sportswear Companya, joka on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä.
Tänä vuonna Big Brother talosta löytyy laaja kattaus Damixa hana- ja suihkutuotteita sekä kylpyhuonetarvikkeita. Sekä upeana lisänä Mora Armaturilta uuden Mora X Collection sarjan pesualtaat! Uusi sarja sisältää altaiden lisäksi sekä ammeita että tyylikkäitä LED-peilejä. Viehättävä, pyöreä, vapaasti seisova Mora Lava I pesuallas sopii tyyliltään niin nykyaikaiseen kuin klassiseen kylpyhuoneeseen. Altaan mineraalikomposiittimateriaali houkuttelee koskettamaan. Damixan Silhouet sarjaa löytyy jopa seitsemässä eri värissä, taloon valikoitui tyylikäs harjattu kupari kylpyhuoneen yläsuihkuihin. Talon sydämestä eli keittiöstä löytyy klassinen Damixa Tradition. Tradition - sarjan suunnittelun inspiraationa on ollut romanttinen ranskalainen maalaiskeittiö.
Saunassa Pölkkyjä, pihalla aitoja EcoFurn® Ekotuoleja... Big Brother -talossa istutaan tänä vuonna ekologisilla EcoFurn® -kalusteilla. EcoFurn® on mukana Big Brotherin kalustajana ensimmäistä kertaa. Talossa on käytössä aitoja Ekotuoleja muhkeine niskatyynyineen, käteviä Lilli-sivupöytiä, nostalgisia Granny-tuoleja, käytännöllisiä Pölkkyjä sekä tyylikkäitä D-penkkejä. Materiaalina kalusteissa on mänty sekä superkestävä lehtikuusi. Ekologisuus on EcoFurn® -kalusteiden ykkösasia. Järvenpääläinen EcoFurn® valmistaa kaikki kalusteet pohjoisella pallonpuoliskolla kasvaneesta massiivipuusta. Kalusteet ovat kestäviä, korjattavia ja kierrätettäviä. Edistämme kiertotaloutta myös hyödyntämällä kaikki valmistuksen sivutuotteet: esimerkiksi tehtaalla syntyvä puru ja jämäpuu jatkojalostetaan tehtaalla briketeiksi lämmöntuotantoon. Tarjoamme parempia valintoja ympäristöystävälliseen kuluttamiseen, haluamme olla osa ratkaisua!
FläktGroup on ilmanvaihtoteknologian huippuosaaja. Suuri osa suomalaisista hengittää ratkaisuillamme tuotettua puhdasta ja maailman parasta sisäilmaa joka päivä. Ilmanvaihdon tuotteitamme löytyy kodeista suuriin teollisuuslaitoksiin ja sairaaloihin. Energiatehokkuus ja elinkaariajattelu on mukana kaikessa tekemisessämme. Olemme mukana Big Brother -talossa AP BIO -ilmapuhdistimillamme, jotka edustavat uusimpia innovaatioitamme. Ne poistavat sisäilmasta lähes 100% viruksista ja bakteereista. BB-talossa AP BIO -ilmanpuhdistimet turvaavat asukkaiden elämää 24/7. AP BIO -ilmanpuhdistimen ihmisille turvallinen teknologia ja kasveihin pohjautuva AirFendTM-suodatusmenetelmä tehoaa kaikkiin viruksiin ja bakteereihin. Ilmanpuhdistimella on merkittävä rooli tautien torjunnassa ja hyvinvoinnin tuottamisessa. Koronan lisäksi AP BIO -ilmanpuhdistimella ehkäistään sairastumista myös muihin ilman aerosolien kautta leviäviin tauteihin, esimerkiksi kausi-influenssaan.
Foodora on Suomen suurin ruoan tilaus- ja toimituspalvelu. Foodorasta löydät ruokakaupan, ravintolat sekä kaupat - kaikki samasta paikasta. Tilaa haluamasi tuotteet helposti suoraan kotiovellesi. Tilauksen voit tehdä kätevästi joko foodoran sovelluksella tai verkosta. Syötä etusivulle haluamasi toimitusosoite, niin listaamme kaikki ravintolat & kaupat, jotka kuljettavat syöttämääsi osoitteeseen - olit sitten kotona tai kaverin luona.
Kun joukko suomalaisia IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa, syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Olemme olemassa, jottei menestyvien PK-yritysten tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Tehtävämme on pitää huolta asiakkaidemme liike-elämänlaadusta. Sen teemme yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua. Kunnolla mietitty ja huippuunsa viritetty IT kun on tehokkuuden, tuottavuuden ja työnilon edellytys. Olemme huomanneet, että suomalaisessa tietotyössä olisi vielä reippaasti enemmän mahdollisuuksia ottaa tekniikasta täysi hyöty irti. Ja tässä tärkeässä tehtävässä olemme parhaimmillamme. Meitä frendyjä yhdistää korkean tason tekninen osaaminen sekä matalan kynnyksen avuliaisuus. Palvelemme välittömästi – sanan molemmissa merkityksissä. Olemme joukko IT-luottokavereita, joilta saat arvokkaat ystävänneuvot ripeästi ja suoraviivaisesti. Ja kun liike-elämäntilanteesi muuttuu, pysymme rinnallasi. Ota frendyt IT-kavereiksesi, niin sisäistämme teidän tilanteenne, tuomme oikean tekniikan pöytään ja saamme liike-elämänlaatunne täyteen kukoistukseensa!
Ranskalainen Gerflor on yksi maailman johtavista lattianpäällysteiden valmistajista ja se toimii maailmanlaajuisesti edustettuna yli 100 maassa. Suomalainen tytäryhtiö Gerflor Oy:n konttori ja varasto sijaitsevat Lahdessa sekä toinen konttori Espoossa. Gerflor kehittää ja valmistaa innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattilaisille julkisiin tiloihin, urheiluun sekä kuluttajille kotikäyttöön. Tuotemerkkejä mm: Mipolam, Taralay, Creation, Taraflex, Texline, Virtuo.
Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Harvian tuotemerkit ja tuotteet ovat markkinoilla hyvin tunnettuja. Yhtiön kokonaisvaltainen saunatuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Harvialla on vankka kokemus kiukaiden valmistuksesta jo vuodesta 1950 lähtien. Edistämme terveyttä lämmöllä ja intohimomme on tuoda saunomisen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus kaikkien ulottuville. Säännöllisesti saunominen vähentää muun muassa riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä muistisairauksiin, parantaa verenkiertoa, immuunijärjestelmäämme ja unenlaatua, vähentää stressiä ja rentouttaa niin fyysisesti kuin henkisesti. #healingwithheat
Hotel U14 on suomalainen perheomisteinen boutiquehotelli upealla sijainnilla Helsingissä aivan Esplanadin puiston ja Kauppatorin läheisyydessä. Uudenaikainen hotelli tarjoaa vierailleen inspiroivan sisustuksen ja kodikkaan tunnelman lisäksi korkeatasoiset hotellipalvelut. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 117 huonetta, mukavia kokoushuoneita, sauna sekä kuntosali. Herkullisiin makuihin vie viihtyisä ravintola Version, joka saa inspiraationsa Kalifornian värikkäästä makumaailmasta. Ravintolan yhteydessä palvelee Version Drinkery, jossa loihditaan leikkisiä ja huipputasoisia cocktaileja alkoholilla ja ilman. Hotel U14 kuuluu kansainväliseen Autograph Collection -hotelliketjuun ainoana pohjoismaalaisena hotellina. Autograph Collection on yksi Marriott Internationalin tasokkaista hotelliketjuista koostuen yksityisistä, toisistaan erilaisista ja ylellisistä hotelleista.
Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttaa lasitusprojektit aina pienistä lasitustöistä suuriin projekteihin asti. Palvelemme pääkaupunkiseudulla niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin. Yritys on toiminut jo vuodesta 1983 ja kasvanut alueen johtavaksi lasiliikkeeksi. Big Brother -taloon Itä-Helsingin Lasi on tehnyt terassin liukulasitukset ja valmistanut peilit mittojen mukaan. Itä-Helsingin Lasi toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi myymäläänsä Helsingin Herttoniemeen tai lasin rikkoutuessa korjauspäivystyksemme auttaa kellon ympäri.
INTO Concept Oy on kaluste ja tilaratkaisuihin erikoistunut suomalainen huonekaluyritys. Missiomme on luoda terveellisiä ja toimivia työskentelytiloja kalusteidemme avulla. Tarjoamme moduulivalmiita POD-tilaratkaisuja ja ajattomia kalusteita. INTO the Nordic Silence -kalustekonseptimme on luotu parantamaan tukitilojen puutteesta johtuvia häiriöitä erilaisissa avotiloissa. POD-huoneillamme voidaan vähentää rakentamisen aikana syntyvää ympäristökuormaa sekä luoda monikäyttöisempiä ja muuntojoustavampia tiloja. BB-talosta löytyy INTO POD PHONE puhelinkoppi, joka tarjoaa yksityistä tilaa tehtäväalueella. Syksyllä 2021 puhelinkoppi toimi niin tehtäväalueen päiväkirjahuoneena kuin myös mahdollisti BB-kisaajien hauskan pantomiimitehtävänkin. POD PHONE puhelinkoppi on markkinoiden tilavimpia puhelinkoppeja. Ajattoman muotoilunsa vuoksi se sopii tilaan kuin tilaan. INTO puhelinkopit tulevat aina omalla ilmanvaihdolla, led-valaistuksella ja kiinteällä pöydällä, johon on integroitu pistoke laitteiden latausta varten.
Juhlamaailma on todellinen juhlan järjestäjän aarreaitta, josta löytyy tuhansia tuotteita ja saat kaiken juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon saman katon alta. Juhlamaailmassa palvelevat juhlien ammattilaiset - Juhlamestarit. He auttavat luomaan onnistuneita juhlia ja elämyksiä sekä antavat veloituksetta ideoita ja ohjeita juhlien järjestämiseen. Valikoimassamme on valtava määrä juhlatarvikkeita: ilmapalloja, naamiaispukuja, -asusteita ja maskeeraustuotteita sekä huikea valikoima kattaus- ja koristelutuotteita monien eri teemojen juhlatunnelman luomiseen. Juhlamaailma-myymälä on juhlijan paratiisi, josta löydät kaiken tarvittavan helpottamaan juhliesi onnistumista. Myös Big Brother -talon asukkaat pääsevät iloitsemaan tälläkin kaudella Juhlamaailman valikoimista!
Laatualtaat on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut myymäläketju, jolla on myös Suomen suurin ulkoporeallasmyymälä Raisiossa. Myymälöistämme Raisiossa ja Vantaalla löydät kattavasti eri ulkoporeallasmalleja ja -merkkejä nähtäväksi sekä koeistuttavaksi. Tarjoamme sinulle pisaran luksusta arjen keskelle. Tämän jälkeen et enää tarvitse kylpylälomia, olet lomalla jo kotiin päästyäsi. Ulkoporealtaidemme laadukkaat yksityiskohdat ja kestävät osat takaavat altaalle erittäin pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheistuotteita altaisiin liittyen. Myymälöissä myyjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista palvelua niin altaan hankinta kuin ylläpito asioissakin. Oli harkinnassasi sitten pieni taikka isompi ulkoporeallas, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva. Autamme myös altaan sijoittamisen suunnittelussa sekä tarjoamme altaiden asennuksia myös avaimet käteen periaatteella. Myyntihenkilöstömme on alan eliittiä ja osaa auttaa altaan valinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Nauti lämpimistä ja rentouttavista kylvyistä perheen ja ystävien kesken raikkaassa ulkoilmassa. Rentouta mieltä ja lihaksia säädettävällä hieronnalla. Huoltoverkostomme on myös erittäin kattava ulottuen aina Hangosta Nuorgamiin ja huoltopalvelumme huoltaa kaikki ulkoporeallasmerkit.
LämpöYkkönen on energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin keskittyvä yritys. Teemme energiaremontin toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen. Me teemme positiivisen energian valinnasta itsestäänselvyyden, sillä johdamme alan kehitystä ja välitämme aidosti asiakkaistamme. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusiutuvaa energiaa suuren ydinvoimalan verran 2030 mennessä ja parannamme samalla suomalaisten elämänlaatua ja hyvinvointia. Big Brother -talossa sopivasta sisälämpötilasta pitää huolen LämpöYkkösen toimittamat ja asentamat ilmalämpöpumput.
Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen kuntosaliketju, jossa ihmisillä on väliä. Liikku tarjoaa korkeaa laatua järkevään hintaan kautta maan, aina Helsingistä Rovaniemelle saakka. Liikun väljät tilat, raikas ilma, laadukkaat laitteet sekä laajat aukioloajat mahdollistavat aina sujuvan ja miellyttävän treenin. Liity jäseneksi helposti netissä, nouda jäsenkorttisi automaatista ja aloita treenit vaikka heti. Jäsenille Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä klo 5–23. Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16–19.
Luhta Home valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä kodintekstiileitä sekä sisustusesineitä hyvää arkea ajatellen. Modernin skandinaaviseen tyyliin sopivat tuotteet saavat inspiraationsa Pohjolasta ja suomalaisesta luonnosta. Luhta Home on osa Luhta Sportswear Companya, joka on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä.
Käytännöllisyys on prioriteetti – ilo tulee tärkeysjärjestyksessä seuraavana. Tarinamme alkoi 1974 perustetusta lasitehtaasta. Vuosien saatossa olemme kehittyneet moderniksi designtaloksi. Suomalaisessa suunnittelussa yhdistyvät halu kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset sekä estetiikka. Tavoitteenamme on, että tuotteemme ovat käytössä, katseiden kohteina sekä keskustelun aiheina. Muurlalla on ilo ja kunnia tuottaa Big Brother -talon asukkaille nautinnollisia kattaus- ja kokkailuhetkiä. Big Brother -talosta voit bongata Muurlan tuotteista mm. Vappu Keittiössä -sarjan tuotteita, Nordic-sarjan tuotteita, lasimukeja sekä sisustustuotteita.
Nanoksi Finland Oy on 2017 perustettu suomalainen antimikrobisiin ratkaisuihin ja nanoteknologiaan erikoistunut yritys. Kehitämme yhdessä Tampereen yliopiston kanssa korkean teknologian pinnoitusratkaisuja, jotka takaavat äärimmäisen korkean hygieniatason ja tilojen terveysturvallisuuden. Kehittämällämme itsedesinfioituvalla Fotonit®-pinnoituksella on suojattu mm. lukuisia toimistokohteita, terveydenhuollon yksiköitä ja BB-taloa!
OBH Nordica on innovatiivisia ja fiksuja pienkoneita valmistava yritys, jonka juuret ovat vahvasti pohjoismaissa. OBH Nordica aloitti toimintansa vuonna 1985 ja tänä päivänä sen tuotteet ovat löytäneet tiensä paitsi miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin myös BB-taloon.
Poppamiehen valikoimasta löytyvät parhaat chili- ja BBQ-tuotteet, sekä laaja valikoima muita maistuvia ruokatuotteita! Oman tuotemerkkimme tuotteet valmistutetaan parhaista raaka-aineista useissa tuotantopaikoissa ympäri maailman. Kehitämme tuotteitamme tinkimättömällä asenteella kunnes olemme niihin sataprosenttisen tyytyväisiä.
Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Kaikki terveystarkastukset ja laboratoriokokeet ovat saatavilla ilman lääkärin lähetettä. Tulokset raportoidaan selkeälle ja helppolukuiselle raportille, jonka avulla omaa terveyttä on helppo seurata. Palvelumme auttaa pitämään oman hyvinvoinnin ja tulokset omissa käsissä. Löydät meiltä myös paljon tietoa hyvinvointisi kehittämisen tueksi. Toimimme ympäri Suomen. Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia.
Renta on suomalainen konevuokraamoketju, joka vuokraa rakennuskoneita ja -laitteita yritys- ja yksityisasiakkaille. Suomessa vuonna 2016 perustettu yhtiö toimii Pohjois-Euroopassa yli 1400 työntekijän voimin 135 toimipisteen verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut. Löydät paikallisen vuokraamon osoitteesta www.renta.fi
Rukka on suomalainen, vahvan perinteen omaava urheiluvaatebrändi. Yritys sai 50-luvulla alkunsa keltaisesta sadetakista, joka on yksi suomalaisen vaatesuunnittelun ikoneista. Rukan laaja valikoima sisältää lajikohtaisia varusteita sekä monipuolisia tuotteita muun muassa ulkoiluun, vapaa-aikaan, moottoripyöräilyyn ja lemmikeille. Rukka on osa Luhta Sportswear Companya, joka on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä.
Separett on jo yli 45 vuoden ajan kehittänyt elämänlaadun parantamiseksi vedettömiä käymäläratkaisuja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää ja tarjoavat mukavuutta kaikille. Valikoimastamme löydät vedettömät käymäläratkaisut useimpiin tarpeisiin mökille, asuntovaunuun, vierasmajaan tai vaikka ympärivuotiseen asuntoon. Sähköllä toimivat kuivakäymälämme ovat suunniteltu erityisesti sisäkäymälöiksi, eikä niiden kanssa käytetä mitään ylimääräisiä kemikaaleja tai kuivikemateriaalia, vaan hajuttomuutta edistetään esimerkiksi sisäisillä tuulettimilla. Erottelevalla käymälällä jätteet saadaan hyötykäyttöön, pakastava käymälä tarjoaa helpon ratkaisun satunnaiseen käyttöön ja polttavalla käymälällä lopputuotteena on vain puhdasta tuhkaa. Tutustu meihin ja koko laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme.
Sorcolor Oy on vuonna 2013 perustettu maalausalan perheyritys. Sorcolorin palveluihin kuuluvat ulko- sekä sisämaalaustyöt. Olemme täyden palvelun maalausliike yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Sorcolor Oy työllistää ulkomaalaussesongin aikana yli 300 työntekijää ja maalaamme vuosittain yli 2000 kohdetta.
Super Pesula palvelee yksityishenkilöitä pääkaupunkiseudulla ja yrityksiä koko Etelä-Suomen alueella. Tule käymään Ruoholahden myymälässä tai tilaa suosittu kotinoutopalvelu joka palvelee pääkaupunkiseudun yksityisasiakkaita, varaa aika kalenterista tunnin tarkkuudella. Pesemme vaatteet, matot ja muut tekstiilit monen vuoden kokemuksella. Meillä voit pesettää kaiken, oli kyseessä sitten hääpuku, nahkatakki, itämainen matto tai koristetalja. Liinavaatteet, verhot ja pöytäliinat myös mankeloimme tai silitämme pesun jälkeen. Olemme ammattitaitoinen yritys, jonka arvoihin kuuluvat täsmällisyys ja ystävällisyys. Hotelleja, muita majoittajia, senioritaloja ja muita yrityksiä palvelemme koko Etelä-Suomen alueella, hoidamme liinavaatehuollon vuokratekstiileillä edullisesti ja varmasti ympäri vuoden. Katso lisää kotisivuiltamme ja tule käymään!
Yrityksemme on perustettu vuonna 1999 ja toimintaa on takana yli 20 vuotta. Toimitamme on keskittynyt tulisijojen maahantuontiin ja myyntiin. Valikoimaan kuuluu puulämmitteiset tulisijat, biotakat, kaasutakat, sekä sähkötakat sisä- ja ulkokäyttöön. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, yrityksiä sekä julkisia tahoja. Olemme toimittaneet lukuisia tulisijatuotteita niin omakotitaloihin, mökkeihin, liiketiloihin kuin julkisiin rakennuksiin. Panostamme luotettaviin ja tunnettuihin tuotemerkkeihin kuten Focus Creation, Spartherm, M-Design, Hase ja Dimplex. Valmistutamme tuotteita myös omilla tuotemerkeillä ja tunnetuin näistä on ProFire. Yrityksemme etsii jatkuvasti uusia tuotteita, jotta voisimme palvella asiakkaita mahdollisimman laajasti. Iloksemme voimmekin todeta, että valikoimamme kasvaa joka vuosi uusilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla.
Urtekram valmistaa laadukkaita luomuelintarvikkeita jo 50 vuoden ammattitaidolla. Tuotevalikoimaan kuuluu peruselintarvikkeita jokapäiväiseen ruoanlaittoon ja terveelliseen herkutteluun. Etsitpä sitten öljyjä, mausteita, papuja, sokeria, pestoa tai kuivattuja hedelmiä ne löydät Urtekramin laajasta valikoimista. Urtekramilta löytyy myös kattava gluteenittomien luomutuotteiden valikoima. Tuotteet ovat aina luomua ja lähes täysin kasvipohjaisia. Urtekramin luomutuotteita löydät päivittäistavarakaupoista ympäri maan.
Valopilkku-äpillä tilaat taksin helposti ja nopeasti kaikkialla Suomessa. Valopilkku-äpillä saat taksin luotettavasti ja tolkulliseen kiinteään hintaan. Onnistunut taksimatka alkaa Valopilkku-tilauksesta! Valopilkku-äpillä taksin tilaaminen on ilmaista ja nopeaa. Valittavana on useita eri maksutapoja ja voit maksaa kiinteähintaisen kyydin suoraan Valopilkku-äpillä. Voit valita tarpeittesi mukaisen autotyypin ja lisäksi seurata koko ajan tilauksen etenemistä. Matkan päätteeksi voit arvioida matkan ja kuljettajan.
Valotehdas on valaissut Big Brother talon viimeisten kolmen kauden ajan ja BB 2022 taloon olemme toimittaneet kaikki talon LED-valaisimet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä viihtyisiin ulkotiloihin, joista kaikki ovat kätevästi ohjattavissa ja suurin osa on myös värilämpötilaltaan säädettävissä erilaisten valaistustilojen aikaansaamiseksi. Onpa mukana myös erilaisia värillisiä RGB+CCT valaisimia joiden avulla voidaan leikitellä väreillä ja tunnelmilla. Valotehtaan LED-verkkokaupasta ja Nummelan LED-myymälästä löydät erilaiset LED-valot, LED-valaisimet, LED-nauhat ja valonohjaustuotteet tarvikkeineen. Myymme LED-tuotteita sekä suoraan kuluttajille että sähkö- ja sisustusalan ammattilaisille. Voit myös tulla LED-myymäläämme tutustumaan tuotteisiin, suunnittelemaan valaistusta sekä suoraostoksille laajasta varastovalikoimastamme! Meillä on laaja osaaminen niin toimitilojen ja myymälöiden laadukkaasta valaistuksesta kuin kotienkin energiatehokkaasta ja miellyttävästä LED-valaistuksesta. Haluamme olla edelläkävijä LED-valaistuksen saralla valaisussa ja etsimme jatkuvasti uusia laadukkaita ja suorituskyvyiltään ennennäkemättömiä LED-tuotteita valikoimiimme. Teemme parhaamme, jotta ylitämme toiveesi niin tuotteiden laadukkuudesta kuin asiakaspalvelusta.
Viipurilainen Kotileipomo on lähiraaka-aineisiin, juureen leipomiseen ja käsityöläisyyteen panostava perheleipomo. Uskomme yhteistyöhön, paikallisuuteen ja hyvään makuun. Toimitamme kaupalle tuoretta lähileipää Päijät-Hämeessä, pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa. Olemme ylpeitä työstämme ja kannamme vastuumme niin ihmisistä, tuotteista kuin ympäristöstäkin. Totuus maistuu paremmalta.