24.11.2020 klo 12:14

Kätyriporon työtehtävät tarkentuvat: Kauden tehokkain tonttu -kilpailu käynnistyy

Nyt finaaliviikolla asukkaat häärivät REDI-tonttupajan iloisina ja uutterina joulutonttuina. He paketoivat tonttupajassaan kauppakeskus REDIn liikkeiden ja Big Brotherin muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia joululahjoja, joille hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry etsii sopivat saajat.

Tonttujen joukossa puuhastelee myös Joulupukin punakuonoinen kätyriporo Paula. Kätyriporon rooli lankesi hänelle eilen illalla, kun talosta sunnuntaina häädetty Vili pääsi antamaan viimeisenä sivalluksenaan häädetyn herjan.

Tiistaiaamuna asukkaat heräsivät iloisissa tunnelmissa, kun Isoveli soitti heille reipasta joulumusiikkia. Aamutoimien jälkeen BB-tontut siirtyivät REDI-tonttupajaan ahkeroimaan lahjapaketoinnin parissa.

Paketointi keskeytyy, kun Isoveli muistaa asukkaita postilla ja pyytää heitä kokoontumaan sohvalle. Arttu lukee kirjeen muille.

Koska Joulupukki on kiireinen mies, eikä hän itse ehdi millään kaikkialle, on hän alati huolissaan, saavatko tonttupajojen kausitontut suoritettua heille annetut työtehtävät varmasti sesongin päättymiseen mennessä.

Tavoitteen saavuttamisen varmistaakseen hän on määrännyt kätyriporonsa nostattamaan tonttupajan työmoraalia ja tuotantotehokkuutta leikkimielisellä ja hauskalla Kauden tehokkain tonttu -kilpailulla.

Kausitonttukortit on liimattu keittiön seinälle. Aivan ensimmäiseksi kätyriporo ottaa jokaisesta kausitontusta tiiviin kasvokuvan, jonka hän liimaa työntekijäkorttiin, jotta kausitonttu on tunnistettavissa.

Sen jälkeen kätyriporon tehtävänä on tarkkailla tonttuja ja pisteyttää heidät leimaamalla työntekijäkorttiin joko risuja tai ruusuja työsuoritusten ja yleisen joulumielen perusteella. Havainnoistaan hän raportoi Korvatunturille ja sesongin päätteeksi kauden tehokkain tonttu palkitaan.

Paula nappaa Isoveljen toimittaman polaroid-kameran käteensä ja ikuistaa jokaisen tontun vuorollaan. Julia puolestaan ottaa kuvan kätyriporo Paulasta, ja lopuksi punanutut intoutuvat ryhmäpotrettiin.

Kätyriporo kertaa vielä kilpailun pisteytyskriteerit ja lähtee liimaamaan kuvia työntekijäkortteihin.

Nyt tarkkaillaan tonttuja, ho-ho-ho!

Uutiset
Uutiset

Immuneettikilpailu pistää pääkopat koville – Janne selvisi voittajaksi!

9.5.2021 klo 00:26
#bbsanna #bbjanne

Big Brother -talosta kolmantena häädettiin Rosa!

9.5.2021 klo 00:18
#bbrosa

Kymmenen asukasta häätöäänestyksessä – Näin äänestät suosikkiasi!

9.5.2021 klo 00:00
Lauantai-ilta sai yllätyskäänteen, kun lähetyksen lopuksi pantiin käyntiin uusi häätöäänestys, jossa ovat mukana kaikki asukkaat p...
#häätöäänestys

"Lapsillakin on oikeus yksityisyyteen" – vanhempien vastuu nettikäyttäytymisestä puhuttaa BB-talossa

8.5.2021 klo 20:33
#bbsara #bbpinja #bbsanna

Ravintolamogulilla kävi mäihä! Onnenkantamoinen soi Sedulle hotelliyön

8.5.2021 klo 20:14
#bbsedu #bbmarkku

Roni avautuu kauhudeiteistään: “Tinder on niin petollinen!”

8.5.2021 klo 18:42
#bbroni #bbaleksi #bbnina #bbsara

Sanna lataa: “Naiset pyytää anteeksi usein ihan turhaan!”

8.5.2021 klo 17:50
#bbnina #bbsanna #bbsara

Asukkaat muodostavat iloisen BB-perheen – tällaiset roolit Isoveli heille valitsi

8.5.2021 klo 15:48
#päivätehtävä

Katsojat äänestivät Jannen BB-talon äidiksi!

8.5.2021 klo 13:23
#bbjanne

Aleksi ja Nina kauppaan: matkaan tarttui hurja määrä herkkuja

7.5.2021 klo 23:24
#bbaleksi #bbnina