19.11.2020 klo 18:57

Viikkotehtävä huipentuu pelastautumisoperaatioon – pysyykö lautta pinnalla?

Tällä viikolla asukkaat ovat eläneet haaksirikkoutuneina merirosvoina. BB-piraatit ovat viikon mittaan rakentaneet itselleen lauttaa, jolla heidän tulee yrittää pelastautua haaksirikkosaarelta takaisin mantereelle.

Lautta kantaa vain kahta merirosvoa kerrallaan, joten torstaiaamupäivänä Isoveli antoi asukkaille ohjeet kuljetusjärjestyksestä. Ohjeet olivat kuitenkin hivenen kryptiset, tai jopa suoranainen arvoitus ratkaistavaksi, sillä on hyvin tarkkaa, kuka voi matkustaa kenenkin kanssa. Katso ohjeistus kokonaisuudessaan täältä.

Alkuillasta horisonttin liihottaa lokki, jonka merirosvot onnistuvat ampumaan tykillään. Lokkipaisti eli broileri tarjoaa sopivasti energiaa kuljetusjärjestyksen kuivaharjoitteluun merirosvolaivan hylyn eli BB-talon käytävässä.

Lopulta Isoveli ilmoittaa asukkaille tuulen puhaltavan suotuisasta suunnasta, joten on aika valmistautua laskemaan lautta vesille. Lähtö saaren toisella puolella sijaitsevalle rannalle tapahtuu Big Brotherin ilmoituksesta. Rannalle päästyään asukkaiden tulee odottaa Big Brotherin lupaa lautan vesillelaskuun.

Viikkotehtävän onnistumista arvioidaan pelastautumisjärjestyksen lisäksi sillä, osoittautuuko lautta merikelpoiseksi vai joutuvatko asukkaat jäämään ikuisiksi ajoiksi kirjoittelemaan päiväkirjoja autiolle saarelle katastrofaalisen lauttahaaksirikon seurauksena.

Mikäli rosvo putoaa lautalta kesken matkan, hänen on viipymättä noustava takaisin kyytiin, että matka voi jatkua.

Lauttaa liikutetaan ainoastaan melalla melomalla. Myös käsin melominen on sallittua silloin, kun toinen rosvoista meloo melalla samanaikaisesti.

Lauttaan kannattaa astua mahdollisimman kevyissä vaatteissa, jotta rannalla värjötellessä on kuivaa ja lämmintä ylle. Saarella tai mantereella odottelevat rosvot odottavat vuoroaan altaan päädyissä. Lautalle ei mennä mikrofonin kanssa, vaan mikrofoni on jätettävä katoksen tolpassa oleviin nauloihin. Mikrofoni on noudettava välittömästi rantautumisen jälkeen ja palattava altaan päätyyn oman rannan puolelle seuraamaan suoritusta. Altaan reunakaiteissa ei saa roikkua eikä reunoista saa potkia vauhtia.

BB-piraatit kertaavat vielä pelastautumisjärjestyksen, ottavat rakentamansa lautan kantoon ja lähtevät kohti rantaa, eli tehtäväalueen allasta.

Pysyykö lautta pinnalla? Entä onko pelastautumisjärjestys oikea? Seuraa operaation etenemistä Ruudun 24/7:sta!

Uutiset
Uutiset

Ahkerat tontut saavat risuja ja ruusuja porolta – palkinto häämöttää jo!

25.11.2020 klo 22:13
#viikkotehtävä #bbpaula

Big Brother ja REDI jakavat joulumieltä – asukkaat paketoivat lahjoja Hope ry:lle

23.11.2020 klo 19:19
Big Brotherin meneillään oleva tuotantokausi vetelee viimeisiään ja tämän viikon sunnuntaina selviää koko kauden voittaja, joka BB...
#viikkotehtävä

Lisäohjeita viikkotehtävään: Nyt tarkkana!

23.11.2020 klo 16:11
#viikkotehtävä

Finaaliviikolla BB-tontut tekevät hyvää: Pakettihommiin ja homma pakettiin!

23.11.2020 klo 15:02
#viikkotehtävä

Huima pelastautumisoperaatio onnistuu – “Näin sitä pelastuttaan!”

19.11.2020 klo 20:28
#viikkotehtävä

Wanhan meriroswon muistiinpanot hämmentävät jälleen – miten päiwäkirjaa pitäisi tulkita?

19.11.2020 klo 17:28
#viikkotehtävä

BB-merirosvoille arvoitus merimatkaa varten – merkilliset ohjeet kuljetusjärjestyksestä

19.11.2020 klo 11:11
#viikkotehtävä

Päiwäkirjan sivu hämmentää – pitäisikö lautalle tehdä jotain?

18.11.2020 klo 22:16
#viikkotehtävä

Asukkaat upottavat vihollisaluksen – rantaan huuhtoutuu mieluinen palkinto

18.11.2020 klo 20:11
#viikkotehtävä #bbarttu #bbjoel

Merirosvoviranomaisohjeet tarkentuvat: “Aluksen on oltava vakaa ja merikelpoinen”

18.11.2020 klo 15:41
#viikkotehtävä